cover

Lindhagen FF Dam

Placera dinLägg till en widget här fullbredd
bild
Placera dinLägg till en widget här bred yta
Vill du provspela i Lindhagen FF Dam - maila eller ring Christian Wistrand - christian@lindhagenff.se - 0760-140160

Nyheter

Storseger (9-1) för Lindhagens damer mot Viggbyholms IK

news item image

Storseger (9-1) för Lindhagens damer mot Viggbyholms IK

Söndag på Essingen och dags för Lindhagens trippelrevansch. Det var ett gäng taggade tjejer som samlades för att revanschera sig för förra helgens förlust mot Essingen och framförallt för förra säsongens båda förluster mot Viggan. Vi inleder starkt visar direkt vilka som skall styra denna match. Det dröjde dock till minut 13 innan första målet kom. Hanna slog en fin högerhörna som Sandra klockrent nickar in till 1-0. Sedan rinner det på.... Minut 21: Maja skjuter in bollen mot mål från vänsterkanten som touchar en Viggan-spelare till 2-0 Minut 22: Sandra 3-0 framspelad av Emelina och Maja. Minut 27: Emelina 4-0 framspelad av Maja. Minut 34: Sandra 5-0 framspelad av Freja efter en kalaslång utspark. Halvtidspaus och en säker 5-0 ledning. Minut 59: Sandra 6-0 framspelad av sig själv. Minut 70: Sandra 7-0 framspelad av Liv. Minut 71: Sandra 8-0 framspelad av Emelina och Maja. Minut 80: Emelina 9-0 framspelad av My Wilén I matchen 81.a kommer Viggans tröstmål efter en hörna som går via Frejas händer direkt i mål. Slutresultat 9-1 efter en fantastiskt dag på Essingen. Idag spelade vi som ett lag - och vi vann som ett lag. Med en Sandra på spelhumör efter att vilat mot Essingen och ett lag som på alla positioner spelar på topp.....ja då går det inte att stoppa Lindhagen. Lindhagen FF - Viggbyholms IK 9-1 Dagens mål: Sandra 6 mål, Emelina 2 mål och Maja 1 mål. Forza Lindhagen !!!

Kategori:

Nyhet
visa kommentarer Gilla (0)

Vi hälsar Elaine välkommen till Lindhagen FF och hennes nya hemmaplan Essinge IP.

news item image

Vi hälsar Elaine välkommen till Lindhagen FF och hennes nya hemmaplan Essinge IP.

Den sista pusselbiten är på plats och vi hoppas på en fantastisk säsong tillsammans med hela det härliga gänget i Lindhagen FF. Här ett smakprov ur hennes CV: Elaine Estrela Moura Född: Salvador, Brasilien Gör: Ny i Lindhagen FF som spelare Meriter: Fem SM-guld, spelat tre Champions League-finaler, OS- och VM-silver med Brasiliens landslag. Senast som assisterande tränare i Djurgården, som då gick upp i Allsvenskan, Älta IF och Enskede IK.

Kategori:

Nyhet
visa kommentarer Gilla (0)

Förlust i seriepremiären i div 3 för Lindhagen FF Dam

news item image

Förlust i seriepremiären i div 3 för Lindhagen FF Dam

I söndags var dags för den efterlängtade premiären i div 3 för uppflyttade Lindhagen FF. Efter en lång vinter med usla träningsförhållande ställdes man mot svårast möjliga motstånd, nyss från div 2 nedflyttade Mariebergs SK.

Marieberg inledde starkast, men skapade inga farliga chanser. I början kändes det som Lindhagen fångats av stundens allvar och för dagen presterande man inte riktigt på topp. Under perioder slarvades det mycket i de tekniska momenten utan att få spelet att fungera för att sedan i långa perioder spela ut Marieberg med ett fint give and go spel. I 17:e spelminuten tog sedan Lindhagen ledningen genom Elin efter ett uppspel av Lovisa som sedan Maja serverade Elin som avslutade säkert till 1-0. Mot slutet av halvleken tappar vi en del av vårt spel och vår press. Vi släpper upp Marieberg som kan kvittera till 1-1 i 38:e spelminuten. En orsak till tappet kan vara våra byten och att vi tappade lite i våra positioner, något som vi tar med oss till kommande matcher. Vi går till halvtidsvila med 1-1.

Andra halvlek fortsätter på samma sätt. Vissa stunder fungerar vårt spel som vanligt och vi spelar ut Marieberg när vårt passningsspel fungerar, för att under andra perioder inte alls fungera som ett lag.

Matchen står och väger och i 58:e spelminuten tar Marieberg ledningen med 2-1. Vi fortsätter att jaga för en kvittering, men denna dag får vi det inte att stämma och därmed inte alls så många målchanser som vi är vana med. Men det fanns klart ett antal chanser som kunde resulterat i mål om vihaft lite mer tur på vår sida.

I 74:e fortsätter det att gå emot oss. Mariebergs forward kommer fri mot Frida som rusar ut och greppar bollen säkert, men spelaren fullföljer och sparkar Frida över fingrarna som blir liggande skrikande i plågor. Målvaktsbyte och Rebecka J fick den otacksamma uppgiften att komma in kall och ouppvärmd. Efter skadan blev det naturligt lite stökigt. Vi lyfte upp hela laget i försöken att nå ett oavgjort resultat. Vi tappade dock bakåt och tappade också våra positioner en del. Så de sista fem minuter går inte riktigt vår väg. I 86:e gör Marieberg 1-3 och i matchen sista minut trycker de in ytterligare ett mål och fastställer slutresultatet 1-4.

Dagens siffror blev alldeles för stora och speglar inte matchen. Och kommer vi upp i vår vanliga kapacitet och klarar av att spela vårt spel i 90 minuter, då vinner vi en sådan här match.

Efter matchen blev det S:t Görans sjukhus för mig och Frida. Efter röntgen stod det klart att Frida klarat sig undan utan frakturer. Så nu väntar rörelseträning upp till smärttröskeln. Hoppas att Frida snart är tillbaka i matchen.

Nu deppar vi ett dygn och sedan tar vi nya tag på träningen på tisdag.

Forza Lindhagen!!!

Lindhagen FF – Mariebergs SK 1-4 (1-1)

Mål: 1-0 Elin (Maja)

Kategori:

Nyhet
visa kommentarer Gilla (0)

På söndags är dags för seriepremiären i division 3 för Lindhagen FF

news item image

På söndags är dags för seriepremiären i division 3 för Lindhagen FF

Kategori:

Nyhet
visa kommentarer Gilla (0)

SEGER I GENREPET MOT VASASTAN BK MED 6-1

news item image

SEGER I GENREPET MOT VASASTAN BK MED 6-1

Söndagen bjöd på genrep och en bred samling av Lindhagen. För motståndet stod Vasastan BK som vi brukar köra mot på försäsongen. Denna säsong är det Lindhagen som är det starkaste laget.

Vi inleder starkt, men får inte spelet helt att stämma enligt våran gameplan. Det dröjer fram till 29:e spelminuten innan 1-0 kommer genom Sandra som tråcklar sig genom Vasastans försvar, rundar målvakten och rullar in bollen behärskat i mål. 2-0 stänker Freja in i nättaket, framspelad av Sandra. Även 3-0 målet signerades Freja, som efter att Matilda brutit ett uppspel, bara lyfte in bollen mot mål..... Ett lite för enkelt mål som målvakten borde tagit, men det var samtidigt beviset för att det alltid lönar sig att slänga in bollen på mål. Vi gick till halvtidsvila med en 3-0 ledning.

 Inför andra halvlek gör vi många byten för att prova olika alternativ på många platser. Nu kommer Vasastan in i matchen med sitt fina massningsspel, men vi är väl samlade står emot bra. Men det dröjer innan nästa mål kommer. Även denna gång Freja som gör ett inlägg mot mot som Vasastans målvakt olyckligt tappar in i eget mål till 4-0. Men än en gång utdelning på vår idé att lägga in på mål och ta avslut.

 Vasastan reducerar till 4-1 innan Elin sätter 5-1 frispelad av Sandra. Slutresultatet fastställdes av Sandra efter ett fint uppspel av Amanda via Freja till Sandra.

 En bra genomförd match med ett stabilt resultat seger 6-1, SEGER i GENREPET MOT VASASTAN MEDmen vi kan fortfarande mycket bättre än så här. Så nu blir det till att gnugga på detaljer de kommande två träningarna innan vår seriepremiär kommande söndag mot Mariebergs SK som förra säsongen spelade i division 2.

Lindhagen FF - Vasastan BK 6-1 (3-0)

Mål: Freja 3 mål, Sandra 2 mål och Elin 1 mål.

Forza Lindhagen !!!

Kategori:

Nyhet
visa kommentarer Gilla (0)

Seger i seriepremiären

Seger för Lindhagen FF i seriepremiären mot FK Bromma!
I söndags var det dags för den efterlängtade seriepremiären. I år var det bortamatch och FK Bromma som tog emot oss på Södra Ängby BP.
Det var ett gäng taggade Lindhagen Damer som sett väldigt starka ut de senaste träningsmatcherna som samlades för börja säsongen på allra bästa sätt.
Trots ett tydligt spelövertag kändes allt väldigt spänt. Passningsspelet stämde inte riktigt och vi låg stundtals lite långt från våra mots...tåndare. Halvvägs in i första halvlek kom dock säsongen första mål - Sanna spelade fram Emelina som på egen hand forcerade fram och satte 1-0. Därefter följde en period då allt stämde, men tyvärr inga mål. Pausvila och ledning 1-0 - lite pirr i magen. Andra halvlek fortsatte med ett tydligt spelövertag och snart var det dags för 2-0. Uppspel på Klara som snabbt vänder upp och levererar en perfekt djupledsboll för Emelina att löpa in på och näta 2-0. Och dagen blev inte sämre för Emelina när hon fullbordar sitt hattrick 3-0 efter att ha spelats fram av Hanna.
En välförtjänt seger - men vi kan mycket bättre.
Slutresultat 3-0 - Grattis till segern!

Spelade gjorde: Angelica, Emelina, Emma, Hanna, Klara, Louise, Lovisa, Maria, Matilda, Mickis, Minca, Rebecca och Sanna.
Slutresultat: seger 0-3 (0-1)
Mål: Emelina 3 mål.

Missade ni kvällens avsnitt i FC Nörd som handlade om ett gäng fotbollsnördar träff och match mot Lindhagen FF Dam, så finns det många ytterligare chanser denna vecka. Förutom att titta på TV4Play, så går programmet i repris i TV12 på lördag 23.30, söndag 05.05 och söndag 20.00.

Missa inte heller vår hemmapremiär på lördag 23/4 kl. 16.00 på Essinge IP mot Ekerö IK. Kom och heja fram Lindhagens Damer till ytterligare en seger. Forza Lindhagen !!!

Storseger mot Vasastan BK

Storseger i träningsmatchen mot Vasastan BK.
Helgens uddamålsförlust mot IFK Haninge följdes upp med en storseger mot lokalkonkurrenten Vasastan BK. Medan vi startade om i div 5 som Lindhagen FF gjorde Vasastan en säsong i div 3.
Kommande säsong återfinns de åter div 4 medans vi får kämpa i div 5 för att kommande säsong göra den sällskap i div 4 med härliga lokalderbyn.
Denna gång var det dock Lindhagen som verkar kommit längst i förberedelser inför seriestarten. Slutresultatet skrevs till 5-1 efter 1-0 i halvtid. Målen gjordes av:Patricia, Minca, Emelina, Caroline E och Lovisa.
Forza Lindhagen !!!

Lindhagen - IFK Haninge 1-2

Uddamålförlust (1-2) mot IFK Haninge i en match som lovar mycket inför kommande matcher.
På lördagskvällen var det dags för årets andra träningsmatch. Med lite snö i luften tog Haninge emot oss på Torvallas härliga uppvärmda konstgräs.
Denna gång var det dags för flera av Lindhagens nyförvärv att visa upp sig. Lindhagen rivstartar och det verkar som hela laget legat i hårdträning. Första halvlek dominerades av Lindhagens damer med ett stabilt passningsspel och en anfallslus...ta. Gång på gång utmanade Emma och Emelina IFK Haningens försvar och snabbt var blocket fullklottrat med kvalificerade målchanser. Men vi fick gå till halvtidsvila med 0-0. Tryggt försvar och en Mickis i högform såg till att hålla tätt bakåt. Några minuter in andra var det dags för Olivia att sprinta ifrån Haninges försvar efter en snabb spelvändning och sätta 1-0 till Lindhagen. I mitten av halvleken lyckas Haninge kvittera - efter en fantastisk crossboll sprintar Haninges gasell ifrån vårt försvar och rullar in 1-1. Några minuter senare är det dags igen efter ett bolltapp högt upp i plan när Lindhagen trycker på för att åter ta ledningen - snabb omställning och gasellen rullar in 2-1 till Haninge. Sedan hittar vi rätt i positionerna ånyo och jobbar hårt för en kvitteringen.
Men Haninge vinner matchen med 2-1, en match där vi lätt hade kunnat haft en ledning och vunnit med ett par mål om lyckats sätta våra chanser.
Men matchen lovar mycket för framtiden. Tack alla tjejer som spelade ikväll. Ni gjorde en fantastisk insats. Tack Haninge för en välspelad match och grattis till segern. Tack domare och publik!
Mål: Olivia Thiel (1-0)
Idag spelade: Andrea, Angelica, Charlie, Emelina, Emma, Hanna, Irene, Malin, Mickis (mv), Olivia Thiel, Patricia och Sanna.

Följ FC Nörd på Facebook - premiär på TV12 och TV4Play den 22/3
https://www.facebook.com/FCNord/
I avsnitt 5 kommer ni träffa Lindhagens damer med grabbarna i FC Nörd.

Lindhagen - Miss von Boll 6-3

Inledningen av årets inomhusspel i Korpen är fortfarande lysande. Och redan nu efter tre omgångar har Lindhagen ryckt lite i serietabellen. Söndagens match mot Miss von Boll slutade 6-3. Dagens mål. 1-0 Sofie (Maria), 2-0 Irene (Sofie), 3-0 Sofie (Klara), 4-2 Lovisa (), 5-2 Klara (Maria) och 6-2 Sofie (Lovisa)

Nästa match mot Ängby spelas söndag 20/12 kl. 19.05 i Stora Mossenhallarna. 

Placera dinLägg till en widget här högerkolumn

Kalender

Filtrera
Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön

Aktiviteter från:

Kontaktinformation

Egen webbplats
www.lindhagenff.se
Kontaktperson
Christian von Liewen Wistrand
Epost
Mobil
0760-140160
Hemmaarena
Essinge IP / Stadshagens IP
Information

Är du intresserad av att provspela - kontakta Christian von Liewen Wistrand (sportchef), 0760-140160, christian@lindhagenff.se

Ledarstab

Tränare:                  Stefan Lind

                              Christian von Liewen Wistrand

Ass. tränare:            Jakob Pettersson

Målvaktstränare:      Christian Annerstig

Sportchef/lagledare: Christian von Liewen Wistrand

Kommande aktiviteter

MatcherMatch Viggbyholms IK (borta 14.00)
Match Dam div 3A - Svara ja eller nej om du är tillgänglig för spel eller ej. (bortrest, skada, jobb etc) Bortamatch - Samling 13.00 - matchstart 14.00
TräningTräning
Nu kör vi igång den spännande höstsäsongen! På tisdagar lägger vi in en extra fysträning (1830-1900) med fokus på snabbhet och explosivitet. 1820-1830  samling/ombyte (fä
TräningTräning
1845-1900  samling och ombyte 1900-2030  träning Svara på Sportnik om du kommer eller ej, så att vi kan planera bästa möjliga träning.
MatcherMatch Essinge IK (hemma 18.00)
Match Dam div 3A - Svara ja eller nej om du är tillgänglig för spel eller ej. (bortrest, skada, jobb etc) Hemmamatch - Samling 17.00 - matchstart 18.00

Lindhagen FF på Instagram

Lindhagen FF Dam på Instagram

Placera dinLägg till en widget här bred yta
Placera dinLägg till en widget här högerkolumn

Stöd Lindhagen FF

Placera dinLägg till en widget här vänsterkolumn

Ge ditt stöd till Lindhagen FF

Anslut ditt spelkort till oss (både huvudförening och fotboll) via båda länkarna till höger.

Ett samarbete med Svenska Spel !

OBS Gör det via båda rutorna till höger så får vi dubbelt stöd - dvs både huvudförening och fotbollsförening.

Placera dinLägg till en widget här mittenkolumn

Placera dinLägg till en widget här högerkolumn

Gör som Lindhagen FF Dam - träna på Nordic Wellness Lindhagen
Lindhagen FF Dam spelar i PUMA-kläder
Stadium TeamSales levererar till Lindhagen FF Dam
Gör som Lindhagen FF Dam - träna på Nordic Wellness Lindhagen
Lindhagen FF Dam använder Sportnik.
Ge ditt stöd - anslut ditt spelkonto !