I lördags var det dags för ett tidigt ”kosläpp” för Lindhagens damer på Brantbrinks gröna gräs. Det blev en stabil seger i den första träningsmatchen utomhus mot Tullinge TP.

Tre sjuka för dagen, men ändå sexton hungriga spelare till spel. Det blev en gedigen insats där hela laget och alla spelare presterade riktigt bra. Jämfört seriespelet föregående säsong så hade vi sex nytillskott på planen, Elin (FC Rosengård), Linnea (Lunds Bois), Louise (Enskede IK), Lowa (Ekerö IK), Marielle (Kransen United) och Vendela (Djurgårdens IF), som vi hälsar välkomna Lindhagen FF. Samtliga gjorde riktigt fina debuter i den svarta tröjan.

Matte inledde dagens målskytte 1-0 framspelad av Maja, 2-0 gjorde Linnea på straff efter att Louise blivit neddragen i straffområdet. Och Linnea fastställde sedan slutresultatet 3-0 med ett kraftfullt distansskott i mål.

En utomhuspremiär som kändes mycket positiv och lovar mycket framåt. Vi tackar Tullinge , domaren och publiken för en fin match och önskar Tullinge TP lycka till i årets division 3 spel.

Nästa träningsmatch: söndag 23/2 kl. 1800 mot IFK Stocksund. En försäsongsmatch mot Stockan, en gammal fin tradition, som hälsas välkomna till Stadshagens IP.

Forza Lindhagen !!!