Vi var nära avancemang 2018 och även 2019, då vi båda säsongerna slutade på silverplats, men det räckte inte hela vägen till uppflyttning. Målet den kommande säsongen var att försöka tredje gången gillt, men nu är läget annorlunda. Efter att Älta IF blivit uppflyttade till div 1, så stod Lindhagen Dam näst på tur för uppflyttning till den vakanta platsen i division 2 Östra Svealand.
Vi har nu tackat ja till platsen och nu väntar en säsong i en tuff serie bestående av fyra nedflyttade div 1-lag (BeleBarkarby, FC Djursholm, P18 från Gotland och Sätra), två div 2-lag (Dalhem från Gotland och Segeltorps IF) samt fyra uppflyttade lag från div 3 (IFK Haninge, IFK Lidingö, Mälarhöjden och Lindhagen FF).
Extra roligt att vi gör IFK Lidingö sällskap som vann vår serie 2019.
Vi ser fram emot utmaningen med division 2 spel och hoppas på en riktigt spännande säsong. Vi kommer dock sakna alla våra Kungsholms-derbyn!
Forza Lindhagen !!!

Är du intresserad av Lindhagen FF Dam, som spelare eller sponsor, den kommande säsongen - kontakta då Christian von Liewen Wistrand, 0760-140160, christian@lindhagenff.se