Stabil seger för Lindhagens damer i seriepremiären i div 3A. Söndagen bjöd på sol och ett härligt fotbollsväder, dock lite kyligt i luften. På söndag morgonen hade vi åtta sjukvarningar, men till slut stannade det vid tre helsjuka och fem halvsjuka som valde att spela. Äntligen är fotbollssäsongen 2019 igång!

Fullfart från första minuten och vi pressar direkt ned Vasastan på deras egen planhalva. Idag fungerade allt, hela laget var på topp från målvakt till forwards.
I fjortonde spelminuten gör Elin Svensson 1-0 på ass från Olivia Thiel. Två minuter senare är det dags igen, men nu serverar Elin en djupledsboll till Olivia som kommer helt fri med målvakten och sätter 0-2. Vi fortsätter att dominera. Vasastan försöker med långa uppspel på snabba forwards, men vår säkra backlinje avväpnar alla försök från Vasastan.
Elin, Frida och Matilda regerar där bak och Emmy (vår målis) som elfte utespelare. Vi går till halvtidsvila med 0-2 ledning.
Andra halvlek forsätter som den första med ett mycket stabilt spel med stort bollinnehav. Slutresultatet 0-3 fastställdes av Freja Blomqvist framspelad av vårt senaste nyförvärv Stella Diaz Stenlund.
Idag berömmer jag hela laget för en riktigt gedigen insats.
Nu laddar vi om inför vår hemmapremiär mot Åkersberga BK.

Vasastan BK - Lindhagen FF 0-3 (0-2)
Mål: 0-1 (14) Elin Svensson (Olivia Thiel), 0-2 (16) Olivia Thiel (Elin Svensson), 0-3 (61) Freja Blomqvist (Stella Diaz Stenlund)
Publik: 28 (på Stadshagens IP)

Matchens lirare: Hela vårt säkra försvar, representerat av målvakts-Emmy som elfte utespelare.
Lirarens lirare: Stella Diaz Stenlund som dagen debuterade i Lindhagen-tröjan.

Spelade gjorde: Emmy, Ellen A, Stella, Elin, Olivia, Frida K, Liv, Johanna, Matilda, Marre, Ellen S, Freja och Matilda.

Forza Lindhagen!!!