Igår spelades den sista matchen i Futsalligan (div 2) mot Bagarmossen Kärrtorp och det blev tyvärr förlust med 1-2.

Vi hade redan tidigt i matchen många chanser att kommandot i matchen, men det ville sig inte riktigt denna dag. Antingen var det målvakt och ribba som stod i vägen eller så smet bollarna strax utanför mål. 
I halvtid stod det 0-1 efter att Bagarmossen effektivt nyttjat en snabb omställning. En bit in i andra gör Bagarmossen även 0-2 även denna gång på en snabb omställning. Vi fortsätter att kämpa och jaga för att komma i kapp. Till slut ger våra anfall resultat och Mathilda kan reducera till 1-2. Men den återstående tiden var för knapp och vi lyckades inte komma ikapp denna kväll. Slutresultatet skrevs till 1-2 i en match där vi fick stifta en ny bekantskap med vårt senaste nyförvärv Elin Svensson från Tvååkers IF i Falkenberg som vi hälsar välkommen till Lindhagen.

När vi sammanfattar futsalsäsongen så kan vi konstatera att vi gjort en riktigt bra säsong, särskilt om man ser till våra förutsättningar där vi inte har haft några möjligheter till träning och att vi är inne i en fas där vi spelar in nya spelare i laget.

Vi ligger trea nu, men kommer sannolikt att sluta som fyra.
Ett strålande resultat in division 2! Nu släpper vi futsalen och fokuserar på fotbollen och den kommande säsongen som inleds med vår Victoria Cup-match mot Haninge i mars.

Lindhagen FF - Bagarmossen Kärrtorp BK 1-2 (0-1)
Dagens mål: Mathilda. 
Spelade gjorde: Elin S, Freja, Frida K, Liv, Maja, Marielle, Marre, Mathilda, Mimmi (mv).
Forza Lindhagen!