Söndagen bjöd på genrep och en bred samling av Lindhagen. För motståndet stod Vasastan BK som vi brukar köra mot på försäsongen. Denna säsong är det Lindhagen som är det starkaste laget.

Vi inleder starkt, men får inte spelet helt att stämma enligt våran gameplan. Det dröjer fram till 29:e spelminuten innan 1-0 kommer genom Sandra som tråcklar sig genom Vasastans försvar, rundar målvakten och rullar in bollen behärskat i mål. 2-0 stänker Freja in i nättaket, framspelad av Sandra. Även 3-0 målet signerades Freja, som efter att Matilda brutit ett uppspel, bara lyfte in bollen mot mål..... Ett lite för enkelt mål som målvakten borde tagit, men det var samtidigt beviset för att det alltid lönar sig att slänga in bollen på mål. Vi gick till halvtidsvila med en 3-0 ledning.

 Inför andra halvlek gör vi många byten för att prova olika alternativ på många platser. Nu kommer Vasastan in i matchen med sitt fina massningsspel, men vi är väl samlade står emot bra. Men det dröjer innan nästa mål kommer. Även denna gång Freja som gör ett inlägg mot mot som Vasastans målvakt olyckligt tappar in i eget mål till 4-0. Men än en gång utdelning på vår idé att lägga in på mål och ta avslut.

 Vasastan reducerar till 4-1 innan Elin sätter 5-1 frispelad av Sandra. Slutresultatet fastställdes av Sandra efter ett fint uppspel av Amanda via Freja till Sandra.

 En bra genomförd match med ett stabilt resultat seger 6-1, SEGER i GENREPET MOT VASASTAN MEDmen vi kan fortfarande mycket bättre än så här. Så nu blir det till att gnugga på detaljer de kommande två träningarna innan vår seriepremiär kommande söndag mot Mariebergs SK som förra säsongen spelade i division 2.

Lindhagen FF - Vasastan BK 6-1 (3-0)

Mål: Freja 3 mål, Sandra 2 mål och Elin 1 mål.

Forza Lindhagen !!!