Vi söndags mötte vi IFK Stocksund som är favorittippade i div 4A (vår gamla serie förra säsongen). Stocksund tog emot med ett fint, nybyggt klubbhus och en matta som mer påminner om naturgräs än konstgräs.

Vi dominerar helt i första halvlek även om vi till en början har lite svårt att behärska underlaget som kräver ett hårdare tillslag för att bollen ska nå fram som tänkt. Vi hade många målchanser och ett bra spel som involverade helalaget, men till slut blev halvleken en Sandra-show. När vi gick till halvtidsvila hade Sandra fullbordat sin hat-trick. Först serverade Lovisa till 1-0 i 29:e spelminuten. I 35:e nickar Sandra in 2-0 på inlägg från Maja och i 40:e frispelas Sandra i djupet med en väl avvägd djupledsboll från My. Andra halvlek börjar trögare. Stocksund inleder starkt och vi är inte riktigt på tårna, så Stocksund reducerar omgående till 3-1. Det fortsätter lite trögt för oss och vi kommer inte riktigt upp i vår press dessutom tvingas Louise utgå pga en fotledsstukning. Så i 69:e reducerar Stocksund till 3-2 och gör matchen tillfälligt lite spännande. Men nu vaknar vi till och tar över helt igen. Alla har har nu hittat rätt plats och rätt balans och vips så fungerar allt igen. I 75:e så fastställer Freja slutresultatet 4-2 framspelad av Elin. 

Idag hade vi tre debutanter på plan i vår svarta tröja som alla gjorde en riktigt bra match. Rebecka Johnsson från IFK Kalmar och Färjestaden, Johanna Nilsson från Falköping och senast IFK Skoghall samt Elin Almström från Täby (har hunnit med många futsalmatcher för Lindhagen under vintern). Freja Blomqvist från Helsingfors hann debutera redan i matchen mot Bagarmossen Kärrtorp.

Tack alla för en mycket väl genomförd match!

Vi tackar även IFK Stocksund och domaren för en trevlig match!

Lindhagen FF - IF Stocksund 4-2 (3-0)

 Mål: Sandra 3 mål och Freja 1 mål.

Nästa match: söndag 15/4 kl. 1900 mot Vasastan BK på Essinge IP.